Despre noi

De ce să alegi Casa Pietrei?

La Casa Pietrei, prioritatea noastră numărul unu este să oferim tuturor clienților noștri produse din piatră naturală de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Credem cu fermitate că a crea casa visurilor tale este o experiență de neprețuit - de aceea am vrut să împărtășim diferențele colaborării cu Casa Pietrei.

În cei peste 15 ani de activitate am ajuns să fim colaboratori de încredere pentru oricine își construiește sau renovează casa visurilor, reușind să ne adaptăm cu brio la cele mai exigente cerințe, să finalizăm în termenele propuse și totuși să ne încadrăm în bugetul fiecărui client.

Colaborând cu cei mai talentați designeri și proiectanți și totodată cu cele mai experimentate echipe de montatori, suntem în măsură să realizăm cele mai dificile și pretențioase proiecte rezidențiale și industriale.

Încă de la înființare am investit permanent în dezvoltarea tehnologică, în creșterea capacității resursei umane, astfel încât reușim să oferim termene de execuție de 2-3 zile pentru pervaze sau trepte.

Deși pe piață există o varietate mare de piatră naturală, la Casa Pietrei selectăm manual toate materialele noastre și prezentăm clienților noștri plăci unice. Standardele noastre sunt concepute pentru a oferi rezultate excepționale.

Indiferent că sunteți în căutarea unor pervaze sau trepte pentru casa dvs., că renovați bucătăria sau baia și căutați un blat care să reziste la zgârieturi și la umiditate și care să arate la fel de bine de-a lungul timpului, vă invităm în showroom-ul nostru de pe str. Clujului 2, Sânnicoara pentru a vă întocmi o ofertă personalizată. O să rămâneți plăcuți surprinși de prețul și calitatea materialelor oferite!