Blaturi din compozit de quartz

BLATURI DE COMPOZIT DE QUARTZ

Fiind una dintre cele mai noi și mai practice soluții de pe piață, quartz-ul a devenit rapid o alegere populară pentru blaturi de-a lungul anilor. Blaturile din compozit de quartz sunt cunoscute pentru aspectul lor frumos și consistent.

Blaturile de quartz au un aspect unic și sunt mai durabile decât alte tipuri de blaturi din piatră naturală deoarece sunt compozite. Pentru cei dintre voi care vă întrebați ce înseamnă lucrul acesta, îl vom explica. Spre deosebire de alte blaturi din piatră naturală 100% pură, piatra compozită combină particulele de piatră naturală cu o rășină, care formează un blat incredibil de durabil. Blaturile de compozit de quartz sunt compuse din quartz și alte particule de piatră naturală care sunt ulterior legate împreună cu rășină, ceea ce creează suprafața durabilă de care ne bucurăm atât de mult în casele noastre. Aceste rășini suplimentare, combinate cu materialele din piatră naturală creează un aspect unic care îmbunătățește cu adevărat orice spațiu.

Deoarece blaturile de quartz sunt pietre prelucrate, acestea sunt mult mai durabile și mai rezistente la majoritatea zgârieturilor, scurgerilor și petelor. Dacă ești o persoană căreia îi place să gătească, să coacă sau știi că folosești blaturile la maxim, blaturile din compozit de quartz sunt suficient de puternice pentru a face față cu brio la aproape orice provocari.

Deși există multe lucruri de îndrăgit la blaturile de compozit de quartz, noi, cei de la Casa Pietrei, înțelegem că o suprafață este mai mult decât ceea ce se vede. Dacă aveți nevoie de o suprafață pe cât de complicată, pe atât de puternică, blatul de quartz este ceea ce vă lipsește pentru a vă îmbunătăți casa. Există nenumărate beneficii ale blaturilor de quartz, dar unele dintre caracteristicile noastre preferate sunt:

Durabilitate extremă
Zgârieturile și petele de zi cu zi din bucătăria dumneavoastră nu sunt o problemă pentru quartz. Blaturile de bucătărie din quartz sunt suficient de puternice pentru a vă gestiona cu ușurință rutinele de gătit și coacere.

Non-poros
Dacă aveți în mod constant apă peste blatul chiuvetei, în cele din urmă, această apă excesivă vă poate păta sau deteriora blaturile. Blaturile de baie din quartz sunt concepute pentru a rezista rutinei dvs. de dimineață, așa că nu trebuie să vă faceți griji când ieșiți pe ușă. În plus, orice vărsări accidentale sau potențiale pete nu reprezintă o problemă pentru blaturile de bucătărie din quartz!

Culori și modele unice de quartz
Datorită procesului lor unic de fabricație, aspectul final și finisajul blaturilor din quartz sunt foarte distincte. Au un tip de adâncime și finisaj pe care niciun alt blat din piatră naturală nu le poate atinge și sunt cunoscute pentru coloratura și modelele lor unice. Acest lucru le face foarte versatile din punct de vedere al designului și există o mulțime de idei de blaturi de baie din quartz și idei de bucătărie din care vă puteți inspira. Plăcile de blat de quartz variază de la cele mai îndrăznețe culori până la cele mai subtile modele, astfel încât fiecare client își poate găsi un model preferat. În plus, există mai multe finisaje de blat din quartz din care puteți alege, astfel încât să puteți selecta aspectul final al blatului.

Cât costă blaturile de quartz?
O întrebare comună adresată de proprietari este cât costă blaturile de quartz. Răspunsul depinde de proiectul dvs. Echipa noastră poate lucra la proiecte mici sau proiecte mari în casa dumneavoastră, iar prețul total este o reflectare a proiectului. Dacă doriți mai multe informații despre montarea blaturilor, nu ezitați să ne contactați!

Instalare și selecție blat de quartz
În timp ce fiecare placă și selecție de blat sunt unice, procesul de instalare a blatului este relativ simplu. Totuși, noi vă putem oferi și serviciul de instalare de la A la Z. Noi, cei de la Casa Pietrei, înțelegem că instalarea blatului este o decizie importantă. De aceea, echipa noastră de designeri și experți în fabricație este aici pentru a vă ajuta. Vă putem ghida prin procesul de instalare a blatului de la început până la sfârșit. Echipa noastră poate instala blaturi de quartz în toată România.

Îngrijire blat de quartz
Datorită durabilității și lipsei de porozitate, blaturile din quartz sunt foarte ușor de curățat și întreținut. Pur și simplu utilizați apă caldă și săpun de vase pentru a îndepărta scurgerile sau petele inițiale, apoi ștergeți blatul cu o cârpă uscată. Produsele chimice dure sau produsele de curățare standard de uz casnic sunt prea abrazive.