Blaturi din marmura

Blaturi din marmură

Ideea de blaturi cu adevărat excepționale vă sună bine? Dacă da, atunci blaturile de marmură sunt materialul pe care l-ați așteptat.

Ca material, reputația marmurei este foarte cunoscută, având în vedere că a fost folosită din cele mai vechi timpuri. Marmura este o rocă metamorfică care se formează atunci când calcarul este plasat sub presiune extremă, ceea ce contribuie la aspectul și longevitatea marmurei. Ca parte a originilor sale unice, cuvântul marmură provine din greacă și se traduce prin piatră strălucitoare. Din cele mai vechi timpuri, marmura a fost folosită de greci și romani ca parte a arhitecturii lor. Marmura a fost folosită pentru a construi clădiri, podele și chiar pentru a sculpta lucrări de artă. Chiar dacă mulți oameni asociază marmura cu o suprafață albă, diferite minerale pot schimba aspectul marmurei pentru a fi mai gri, albastru sau chiar roșu.

Dacă sunteți hotărâți să faceți blaturile din marmură piesa centrală a spațiului dvs., showroom-ul nostru are o selecție largă de marmură, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă.

În timp ce blaturile de marmură au devenit celebre datorită aspectului lor alb strălucitor, această marmură tradițională nu este singurul tip de marmură disponibil. Există mai multe tipuri diferite de blaturi de marmură din care să alegeți - întrebarea este ce fel de blaturi de marmură căutați?

Beneficiile instalării blatului de marmură Pe lângă frumusețea lor incredibilă, există o mulțime de motive pentru a îndrăgi blaturile din marmură. Având un aspect mai simplu și mai natural decât granitul sau quartzul, blaturile din marmură sunt ideale pentru o varietate de spații din următoarele motive:

Varietate de stiluri
Chiar dacă blaturile de marmură nu au aceleași modele complexe ca și blaturile de granit, nicio placă de marmură nu arată la fel. Există o mulțime de culori și variații diferite de marmură, așa că indiferent de ceea ce alegeți, blaturile din marmură de bucătărie sau de baie vor ieși în evidență în orice spațiu.

Plasare versatilă
Nu numai că puteți alege să aveți blaturi de bucătărie din marmură, ci puteți include marmura în baie sau în alte zone din interiorul casei dvs. Este important să rețineți că este o piatră naturală nu tocmai ieftină, așa că luați în considerare acest lucru atunci când vă bugetați proiectul. Cu toate acestea, dacă admirați aspectul strălucitor al blaturilor de marmură, va merita investiția.

Curățare și întreținere blaturi de marmură
Indiferent dacă alegeți să aveți marmură ca blat de bucătărie sau blat de baie, este esențial să țineți pasul cu întreținerea și curățarea regulată a blaturilor. Ele sunt mai poroase și sunt mai puțin durabile decât cele din quartz sau granit. Cu toate acestea, cu instrumentele și îngrijirea adecvată, marmura dvs. poate să rămână la fel de nouă ca și la început multă vreme.

Blaturile din marmură sunt mai poroase și sunt mai puțin durabile decât cele din cuarț și granit. Cu toate acestea, cu instrumentele și îngrijirea adecvate, marmura dumneavoastră poate rămâne la fel ca nouă multă vreme.

Deoarece blaturile din marmură sunt mai poroase și mai susceptibile la zgârieturi sau deteriorări, este important să folosiți tocător de bucătărie atunci când gătiți. De asemenea, este esențial să ștergeți rapid petele, astfel încât acestea să nu rămână pe suprafața blatului dvs. Pentru curățarea acestor pete, pur și simplu utilizați apă caldă cu detergent de vase și evitați orice agenți de curățare chimici puternici care ar putea deteriora suprafața marmurei.