Blaturi din onix

Blaturi din onix

Dacă îți place ideea unui blat extravagant într-o baie sau ca blat de bar, atunci blaturile de onix sunt alegerea pentru tine. Format de-a lungul suprafeței Pământului, onixul este creat atunci când apa și calcitul se îmbină, formând în cele din urmă cristale de calcit. Aceste blaturi au un aspect translucid și culori bogate care arata senzațional cu iluminare din spate. Nimeni nu isi va putea lua ochii de la culoarea și aspectul minunat al blaturilor tale de onix. Cu toate acestea, este esențial să ne gândim unde să puneți acest blat datorită culorii îndrăznețe și aspectului complicat al onixului.

De ce să instalați blaturi Onix
Dacă ți-ai găsit o casă pentru totdeauna și vrei ceva care să stârnească conversații, blaturile de onix sunt piatra naturală perfectă pentru tine. Colecția vastă de culori și longevitatea suprafeței o fac ideală pentru atât de multe stiluri de blat. Există multe beneficii ale instalării blaturilor de onix, inclusiv:

Aspect incredibil
Sunt atât de multe de văzut când te uiți la blaturile de onix. Între colorarea, iluminarea și natura îndrăzneață a acestor blaturi, veți găsi întotdeauna ceva nou și interesant în suprafață. Longevitate. Ca suprafață de piatră naturală, blaturile de onix sunt de lungă durată, cu o rutină de întreținere și îngrijire potrivite. Este esențial să-i păstrați aspectul folosind plăci de tăiat, trivet și alte obiecte de protecție atunci când gătiți. Rutină simplă de curățare La fel ca multe alte blaturi din piatră naturală, onixul este ușor de curățat. Nu sunt necesare produse de curățare chimice pentru a menține suprafața un aspect nou-nouț. Cu toate acestea, textura sa moale înseamnă că este esențial să fie resigilate în mod regulat blaturile de onix. Blaturile din onix se află la nivelul superior al majorității bugetelor, dar acest lucru se datorează în primul rând aspectului și longevității lor. Ca investiție pe termen lung, veți fi încântați de instalarea blaturilor dumneavoastră de onix.